Sensz@Feet Voetverzorging | Massage| Wellness praktijk Kerkrade

Gun uzelf een moment van ontspanning bij een verzorgende Pedicure behandeling, of maak een keuze uit diverse weldadige Massage behandelingen.

Afspraken.

Sensz@Feet Voetverzorging Massage praktijk werkt alleen op basis van afspraken. Behandelingen kunnen in de avonduren en zelfs op zaterdagochtend ingepland worden.  Veel mensen zijn doordeweeks druk bezig met werken, zorg voor kinderen, mantelzorg etc dat er weinig tijd overblijft voor een Pedicure of Massage. 


Extra voordeel voor cliënten met regelmatige afspraken;  

* Een Voetanalyse / screening is gratis. U voeten worden in kaart gebracht en u ontvangt advies op maat. Dat kan zijn in de vorm van voetverzorging advies tot een eventuele doorverwijzing naar een Podo/Fysiotherapeut, of Huisarts. 

* Uw voeten zijn haast onderhoudsvrij! Likdoorns en eelt wordt bijgehouden en verwijderd voordat u er last van krijgt. Perfect voor een actieve levensstijl zonder omkijken naar uw voetzorg. Het tevens een moment voor uzelf om te ontspannen.


Enkele gedrag- regels ten aanzien van de behandelingen:

De cliënt behoort zich in de praktijk behoorlijk te gedragen volgens algemeen aanvaarde normen, indien de cliënt na herhaaldelijke waarschuwingen onbehoorlijk gedrag blijft vertonen, heeft Sensz@Feet Voetverzorging en Massage praktijk het recht de behandeling onmiddellijk te beëindigen zonder opgaaf van redenen. Seksuele intimidatie is zeer ongewenst en ongepast en wordt gemeld bij politie en beroepsverenigingen.


Belangrijk te weten!

Wanneer u uw afspraak niet minimaal 24 uur van te voren afzegt zal de gereserveerde behandeling volledig in rekening gebracht worden. 

In verband met de nieuwe A.V.G Privacywetgeving worden geen enkele gegevens van u geopenbaard of schriftelijk bewaard in de praktijkruimte. Dit geldt ook voor het gebruik van beeld en tekst materiaal op Social Media. ( wordt alleen geplaatst met uw uitdrukkelijke toestemming)


Mag ik u binnenkort verwelkomen ?

Voor het maken van een afspraak kunt u mij mailen : Info@senszfeet.nl  of via Whatsapp: 06 40450059.

Hartelijke groeten,

Lucy van der Venne